Informació

Mitjançant aquesta plataforma podreu realitzar el pagament de les zones d’Aparcament Municipal de Can Domènech i de Vallforners.

La franja horària de pagament és de 08 a 20h tots els dies de la setmana.

En l’apartat de tarifes podreu escollir el tipus de tarifa més adient a les vostres necessitats i fer el pagament.

També es pot realitzar el pagament pel mateix dia en el parquímetre, que està ubicat en l’Aparcament de Can Domènech.

Si s’ha pagat mitjançant l’aplicació no caldrà deixar el comprovant visible (encara que us ho agrairíem). Si el pagament s’ha realitzat al parquímetre és imprescindible la col·locació en el vehicle en un lloc visible.

L’obtenció d’un abonament (mensual o anual) no implica la reserva de plaça. En cas d’estar totes les places d’aparcament ocupades, sempre es pot estacionar en l’Aparcament Zona Esportiva P1 (gratuït), ubicat al poble.

L’incompliment del pagament correspondrà a una sanció de 15,00€. En el transcurs del mateix dia es permet cursar l’anul·lació de la denuncia, amb un pagament de 6€.

Les veïnes i veïns del municipi podran aparcar en els aparcaments indicats deixant en un lloc visible de l’interior del vehicle el distintiu en vigor que prèviament s’haurà demanat a les oficines de l’Ajuntament (per més informació, truqueu al 938 710 018 en l’horari habitual). El distintiu s’ha de deixar a l’interior del vehicle, en un lloc visible.

Tornar a l'inici